Boxspring voor kind

Een boxspring voor kind kopen? Dat is de beste keuze die u kunt maken voor uw kind. Op een kinder boxspring kan uw kind heerlijk en comfortabel slapen. Bovendien hebben boxsprings een mooi uiterlijk. Ook een boxspring voor een kind bestaat uit twee of drie lagen om goed op te slapen. De eerste laag is de box. Deze box kan leeg zijn of gevuld zijn met veren voor meer comfort. Bovenop de box ligt een matras, vaak gevuld met bonellveren of pocketveren en als laatste laag wordt er vaak gebruik gemaakt van een topmatras.

Voor kinderen kan vaak een zachter matras genomen worden omdat kinderen relatief licht van gewicht zijn. 

Eenpersoons boxspring als kinder boxspring

U kunt eenvoudig een eenpersoons boxspring als kinder boxspring gebruiken. Hierdoor verzekert u uw kind van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om later, wanneer het kind wat ouder wordt, eenzelfde eenpersoons boxspring aan te schaffen en de twee bedden tegen elkaar aan te schuiven. Hierdoor krijgt uw kind een tweepersoons boxspring. Is uw kind al wat ouder maar zijn tweepersoons boxsprings te groot? Ga dan voor een boxspring twijfelaar van 140 cm. Hierdoor kunt u een goedkope boxspring kopen voor uw kind die dan toch wat extra slaapruimte heeft. 

Boxspring voor uw kind kopen

Natuurlijk kunt u ook uit ons reguliere assortiment een boxspring voor uw kind kopen. Een boxspring kopen doet u heel eenvoudig bij Boxspring Gekte. U kiest het gewenste bed, vervolgens de gewenste maat en u hoeft alleen nog maar te bestellen! Onze chauffeurs nemen vervolgens contact met u op om de boxspring voor uw kind af te leveren. Eenvoudig toch?

Inspiratie op doen voor uw slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top