Boxspring voor kind

Een boxspring voor kind kopen? Dat is de beste keuze die je kunt maken voor je kind. Op een kinder boxspring kan je kind heerlijk en comfortabel slapen. Bovendien hebben boxsprings een mooi uiterlijk. Ook een boxspring voor een kind bestaat uit twee of drie lagen om goed op te slapen. De eerste laag is de box. Deze box kan leeg zijn of gevuld zijn met veren voor meer comfort. Bovenop de box ligt een matras, vaak gevuld met bonellveren of pocketveren en als laatste laag wordt er vaak gebruik gemaakt van een topmatras.

Voor kinderen kan vaak een zachter matras genomen worden omdat kinderen relatief licht van gewicht zijn.

Eenpersoons boxspring als kinder boxspring

Je kunt eenvoudig een eenpersoons boxspring als kinder boxspring gebruiken. Hierdoor verzekert jij je kind van hoge kwaliteit. Daarnaast kan je ervoor kiezen om later, wanneer het kind wat ouder wordt, eenzelfde eenpersoons boxspring aan te schaffen en de twee bedden tegen elkaar aan te schuiven. Hierdoor krijgt je kind een tweepersoons boxspring. Is je kind al wat ouder maar zijn tweepersoons boxsprings te groot? Ga dan voor een boxspring twijfelaar van 140 cm. Hierdoor kan je een goedkope boxspring kopen voor je kind die dan toch wat extra slaapruimte heeft.

Boxspring voor jouw kind kopen

Natuurlijk kun je ook uit ons reguliere assortiment een boxspring voor je kind kopen. Een boxspring kopen doet je heel eenvoudig bij Boxspring Gekte. Je kiest het gewenste bed, vervolgens de gewenste maat en je hoeft alleen nog maar te bestellen! Onze chauffeurs nemen vervolgens contact met je op om de boxspring voor jouw kind af te leveren. Eenvoudig toch?