Enkel Jersey 135 gr. Hoeslaken Creme

Vanaf:  9,95

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Stel je voor: een oase van comfort en sereniteit in jouw slaapkamer – dat is het Enkel Jersey 135 gr. Hoeslaken in zachte crèmekleur!

Dit verbluffende hoeslaken is met zorg vervaardigd, en het is de belichaming van comfort en elegantie. Het Enkel Jersey 135 gr. Hoeslaken is ontworpen om jouw nachten te veranderen in een droomachtige ervaring van pure luxe.

De crèmekleurige stof, met een dichtheid van 135 gram per vierkante meter, omhult je met een ongeëvenaarde zachtheid. Het voelt als een streling op je huid en nodigt uit tot een zalige nachtrust. De tijdloze crèmekleur voegt een vleugje klasse toe aan elke slaapkamer, en de rustgevende uitstraling creëert de perfecte ambiance voor ontspanning.

Dit hoeslaken is niet alleen een lust voor het oog, maar ook duurzaam en stevig. Het is zorgvuldig vervaardigd met sterke naden en een elastisch randontwerp om ervoor te zorgen dat het perfect op je matras blijft zitten, zonder kreukels of verschuivingen, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Het Enkel Jersey 135 gr. Hoeslaken is de finishing touch voor jouw slaapkamer. Het combineert buitengewoon comfort met tijdloze elegantie. Trakteer jezelf op de luxe van een goede nachtrust met dit prachtige hoeslaken in crèmekleur. Geef je bed een upgrade en geniet van nachten vol sereniteit en comfort. Kies voor verfijning en verwen jezelf met de crèmekleurige pracht van dit hoeslaken.

Product details

Wasbaar

Ja

Collectie

Dreamhouse

Kleur

Crème

Antiallergeen

Ja

Materiaal

Katoen

Formaat boxspring

100 x 200 , 140 x 200 , 180 x 200 , 200 x 220