Enkel Dekbed

Vanaf:  22,95

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Soms zit schoonheid in eenvoud, en dat geldt zeker voor ons Enkel Dekbed. Dit dekbed is geen gewoon dekbed; het is een eerbetoon aan minimalisme en comfort, ontworpen om je nachtelijke rust te verrijken.

Het geheim van het Enkel Dekbed ligt in zijn pure functionaliteit. We hebben zorgvuldig hoogwaardige materialen geselecteerd om een dekbed te creëren dat de basisprincipes van slaapcomfort perfect begrijpt. De zachte hoes omhult je in zachtheid, terwijl de vulling zorgt voor een comfortabele temperatuur, ongeacht het seizoen.

Dit dekbed is veelzijdig en geschikt voor alle weersomstandigheden. Het enkel dekbedgewicht biedt de juiste balans tussen warmte en lichtheid, zodat je in elk seizoen kunt genieten van een rustgevende nacht. Geen ingewikkelde keuzes, gewoon pure, betrouwbare comfort.

Het Enkel Dekbed is ontworpen met praktisch gemak in gedachten. De strakke afwerking en duurzame constructie zorgen ervoor dat je dekbed er altijd netjes uitziet en jarenlang meegaat.

Met het Enkel Dekbed kun je elke nacht vertrouwen op een goede nachtrust. Of je nu alleen slaapt of het dekbed deelt met een partner, onze kwaliteit staat garant voor duurzaamheid en blijvend comfort.

Dus, kies voor eenvoudige elegantie en welzijn met het Enkel Dekbed – de perfecte aanvulling voor je slaapkamer die je nachten zal verlichten. Laat de rust en comfort je omhullen, nacht na nacht.

Product details

Wasbaar

Nee

Collectie

Dekbed Gekte

Kleur

Wit

Antiallergeen

Nee

Formaat boxspring

140 x 220 , 240 x 220