Show sidebar

Toont alle 3 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Elektrische boxspring

Als je op zoek bent naar het beste slaapcomfort, hoef je niet meer verder te zoeken. Een elektrische boxspring biedt alles wat je wil. Dankzij deze boxsprings lig je op een heerlijk en goed ondersteunend bed. Maar dat is niet alles. Met een druk op de knop kan je heerlijk rechtop gaan zitten om nog wat te lezen of televisie te kijken. Bekijk ons assortiment elektrische boxsprings.

Het gemak van elektrisch verstelbaar bed

Na een lange dag is het fijn als je op je bed kan ploffen en nog even wat kan lezen of een serie kan kijken. Maar op een normale boxspring kan je vaak toch niet lekker liggen of heb je veel kussens nodig om een comfortabele positie te krijgen. Dankzij de elektrische boxsprings van Boxspring Gekte is dit verleden tijd. Dankzij de afstandsbediening kan je met een simpele druk op de knop de positie van het hoofdeinde instellen zodat jij op de meest comfortabele manier televisie kan kijken of kan lezen. Ook als je het fijn vindt om je benen iets omhoog te hebben zit je bij ons goed. Onze boxsprings zijn namelijk bij zowel het hoofd- als voeteneinde elektrisch verstelbaar. Hierdoor kunnen ze jou het optimale comfort en daardoor de beste nachtrust bieden. Bovendien zijn onze elektrische bedden voorzien van aparte matrassen zodat jij en je partner helemaal zelf kunnen bepalen hoe je ligt, dit is natuurlijk per persoon afhankelijk wat je fijn vindt. Dat voelt toch luxe aan! Wij hebben diverse 2 persoons elektrische boxsprings in de maten 140×200, 160×200 en 180×200.

Diverse soorten elektrische boxspring

Binnen het assortiment van elektrische boxsprings bij Boxspring Gekte hebben we diverse bedden met ieder een andere uitstraling. Dit zorgt er voor dat we voor iedereen wel een elektrisch verstelbaar bed hebben, ongeacht de inrichting van je slaapkamer. Ook hebben wij diverse maten waardoor het ook mogelijk is om in een wat kleinere slaapkamer te genieten van een elektrische boxspring. Dankzij onze diverse aanbiedingen, kun je bij ons ook terecht voor een goedkope elektrische boxspring. Onze aanbiedingen lopen op tot bij 70%! Bekijk snel onze goedkope elektrische boxspring aanbiedingen voordat jouw gewenste keuze weg is!

Elektrische boxspring kopen

Als je voortaan wilt genieten van het ultieme slaapcomfort, dan kun je er niet meer omheen. Je kan dan toch echt het beste een elektrische boxspring kopen. Zo genieten je voortaan van de ultieme nachtrust en kan je jouw bed zo instellen dat jij op de beste manier ligt om nog wat te lezen, televisie te kijken of om te slapen. In ons assortiment hebben we diverse elektrische boxsprings voor een goedkope prijs dankzij onze topaanbiedingen. Geniet van al het comfort zonder de hoofdprijs te betalen. Bestel vandaag en lig binnenkort al iedere nacht heerlijk te slapen op je nieuwe elektrische boxspring.

Shopping cart

close
Scroll To Top