Show sidebar

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Comfort 2.0

Istanbul Comfort Boxspring

Valentina Comfort Boxspring

From: 1.299,00 From: 599,00
Opties selecteren

Bergamo Comfort Boxspring

From: 1.299,00 From: 599,00
Opties selecteren

Romano Comfort Boxspring

Kenzo Comfort Boxspring

Venice Comfort boxspring

From: 1.499,00 From: 649,00
Opties selecteren

Nice Comfort Boxspring

From: 1.499,00 From: 649,00
Opties selecteren

Gustavo POCKET boxspring

Istanbul Pocket Boxspring

Valentina Pocket Boxspring

Bergamo Pocket Boxspring

Boxspring kopen

Wilt u een boxspring kopen en keuze hebben uit veel boxspring bedden? Dan bent u hier op het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten en afmetingen. Als u ervoor kiest om een boxspring te bestellen bij ons profiteert u van gratis levering. Het enige wat u dus hoeft te doen is een boxspring te kopen en af te rekenen. Bekijk nu ons assortiment en vind het bed dat bij u past. Bij Boxspring Gekte koopt u eenvoudig uw boxspring online.

Boxspring bedden kopen

Als u een van onze boxspring bedden online wilt kopen, bent u verstandig bezig! Er zitten namelijk veel voordelen aan het bestellen een boxspring bed. Deze bedden hebben een hoge instap, lange levensduur en een goede ondersteuning. Dit verhoogt het comfort tijdens het slapen. Bij het kopen van een bed is het ook belangrijk om rekening te houden met de sfeer die u wil creëren in de slaapkamer. Een bed is vaak het middelpunt van de slaapkamer dus is het verstandig om na te denken over verschillende boxspring bedden en hoe deze in de slaapkamer zouden staan. 

Opbouw van een boxspring bed

Een boxspring bed is opgebouwd uit verschillende lagen. Het bed is standaard opgebouwd uit een box met poten en een matras. Daarnaast hebben sommige bedden ook een hoofdbord en een topmatras. Wanneer de box bestaat uit veren of pocketveren wordt het comfort van het bed verhoogd. Het voelt alsof u op twee matrassen ligt. Dit zorgt doorgaans ook voor een verbeterde nachtrust. Boxsprings zijn vaak gemaakt van stof of leder, terwijl normale bedden ook van hout of metaal kunnen zijn. 

Voordelen van een boxspring online kopen

Een boxspring online kopen biedt vele voordelen ten opzichte van het kopen van een normaal bed. Als u op zoek gaat naar een nieuw bed moet u vaak een keuze maken tussen een ledikant of een van de vele boxsprings. De keuze is vaak afhankelijk van het budget, fysieke wensen en de inrichting van de slaapkamer. Boxsprings zijn vaak comfortabeler en bieden meer ondersteuning door een geveerde box met daarop nog een matras en topmatras. 

Bij de box van het bed heeft u vaak de keuze tussen vlak of elektrisch verstelbaar. Als u voor een elektrisch verstelbare boxspring gaat vindt u bij ons uitsluitend elektrische uitvoeringen. Hierdoor kunt u met een druk op de knop de box omhoog laten komen of weer laten zakken. 

Boxsprings online bestellen

Goede boxsprings online kopen en bestellen doet u bij Boxspring Gekte. U kunt terecht voor een standaard model met vlakke box tot modellen die elektrisch verstelbaar zijn. Daarnaast hebben we verschillende afmetingen van onze modellen. Hierdoor is de keuze voor u groter en vindt u sneller het bed dat bij u en uw slaapkamer past. Als u eenmaal op een bed van ons hebt gelegen wilt u niet anders meer. Een voordeel van onze bedden is dat u niet vaak een nieuwe boxspring hoef te kopen. Onze bedden gaan een lange tijd mee bij goed onderhoud. Bestellen bij ons zorgt ervoor dat u altijd profiteert van een gratis levering en montage van uw nieuwe bed op de slaapkamer. 

Goedkope online boxspring aanbieding

Dankzij het online assortiment dat wij constant vernieuwen, hebben we ook vaak een goedkope boxspring aanbieding. In onze outlet vindt u bedden die nog perfect zijn maar misschien een iets ouder model zijn. Dit vermindert niet het slaapcomfort of ondersteuning. Het gaat puur om het model van het bed. Ook onze goedkope boxsprings zijn van hoge kwaliteit, verhogen het slaapcomfort ten opzichte van een traditioneel ledikant en worden gratis geleverd en gemonteerd. Ga nu snel een boxspring kopen en geniet binnenkort van een verhoogd slaapcomfort en wordt voortaan uitgerust wakker.

Shopping cart

close
Scroll To Top