Showing all 1 result

Filters weergeven

Actieve filters

DREAMHOUSE - Your Home Elektrisch
Sluiten

DREAMHOUSE – Your Home Elektrisch

From: 610.00

Boxspring - Your Home Elektrisch

Een goede nachtrust hoeft helemaal niet duur te zijn! Als u lekker wilt slapen gedurende de nachten, overweeg dan de Boxspring Your Home Elektrisch. Deze boxspring zal er namelijk voor zorgen dat u kunt genieten van u welverdiende nachtrust!

Lekker weg dromen midden in de nacht?

Zoek dan niet langer, de Boxspring Your Home Elektrisch zal u de nacht van uw dromen laten beleven!

De grootste boxspring van 180×220 kopen? Dat is bij ons mogelijk. Dit is het langste bed dat we verkopen. Een boxspring van 180 bij 220 geeft heel veel ruimte, zowel in de breedte als in de lengte. Dit is erg fijn voor de langere mensen. Wil je een goedkope boxspring kopen of liever een luxe model in de aanbieding bestellen? Het kan allemaal bij Boxspring Gekte.

Benieuwd naar de grote boxsprings van 180×220? Bekijk het assortiment op onze site.

Extra grote boxspring

Voor de meeste mensen zal een boxspring van 180 bij 220 te groot zijn. Hij past misschien niet in de slaapkamer of ze hebben al deze ruimte niet nodig. Voor mensen boven de 195cm is een bed met een lengte van 220cm wel aan te raden. Ook deze grote bedden zijn te bestellen in verschillende modellen en dit zorgt ervoor dat er voor veel mensen wel een model tussen zit. Door onze goedkope boxsprings kunnen veel mensen een boxspring van 180×220 kopen. Heb je de boxspring van je dromen bij ons gevonden? Mooi! Binnen een paar simpele kan je deze boxspring van 180×220 kopen en staat hij bij jou in de slaapkamer.

Soorten boxsprings van 180 bij 220

Bij Boxspring Gekte hebben we verschillende boxsprings van 180 bij 220. Simpele, goedkope boxsprings met een simpele box en matras tot luxe bedden die elektrisch verstelbaar zijn. Wanneer er nieuwe modellen binnenkomen, dan zullen de oudere boxsprings in de aanbieding gaan. Hierdoor kan je een luxer bed bestellen voor een lagere prijs. Bekijk de soorten die Boxspring Gekte aanbiedt en overleg met je partner welke boxspring jullie willen kopen.

Boxspring 180×220 bestellen

Altijd al een goedkope boxspring van 180 bij 220 willen bestellen? Dit is nu eindelijk mogelijk! Bekijk ons hele assortiment bedden en zoek degene uit die bij jouw slaapkamer past. Ga voor een boxspring aanbieding om wat geld te besparen of wil je toch een luxer model kopen die elektrisch verstelbaar is en de nieuwste functies heeft. Een elektrisch verstelbare boxspring van 180×220 biedt extra comfort bij het kijken naar de televisie vanuit bed of het lezen van een boek of tijdschrift. Wil jij zo’n boxspring van 180 bij 220 bestellen? Bekijk ons assortiment en vind jouw elektrische bed.

Voor al onze boxsprings van 180×220 kijk je verder op onze site.