Boxspring | SKYBEDD ® Rootbedd

Vanaf:  1.199,00

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Maak kennis met SKYBEDD® Rootbedd, het bed dat jouw slaapervaring compleet verandert! Met dit bed stap je niet zomaar in een comfortzone, je stapt in een wereld van pure ontspanning en natuurlijke harmonie.

Stel je voor: een bed dat niet alleen comfortabel is, maar ook in harmonie met de natuur. Het SKYBEDD® Rootbedd is gemaakt van duurzame materialen, waaronder ecologisch hout en biologisch katoen. Het ademt duurzaamheid en zorg voor onze planeet. En dat voel je elke nacht wanneer je je hoofd neerlegt.

Maar er is meer. Het Rootbedd is niet alleen goed voor het milieu, het is ook ontzettend goed voor jou. Dankzij de ergonomische ontwerp past het bed zich perfect aan jouw lichaam aan. De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale luchtcirculatie, waardoor je elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt.

En dan het design – simpelweg prachtig. Het SKYBEDD® Rootbedd heeft een tijdloze uitstraling die in elke slaapkamer past. Het combineert rustieke charme met moderne elegantie, waardoor het niet alleen een bed is, maar een stukje kunst in je slaapkamer.

Dus, ben je op zoek naar een bed dat zowel je lichaam als de planeet goed doet? Wil je elke nacht in slaap vallen in een bed dat staat voor duurzaamheid en comfort? Dan is het SKYBEDD® Rootbedd precies wat je nodig hebt. Ervaar de perfecte balans tussen natuur en comfort, en word elke ochtend wakker met een glimlach. Welkom in de wereld van SKYBEDD® Rootbedd – waar duurzaam slapen realiteit wordt.

Product details

Wasbaar

Nee

Collectie

Skybedd

Kleur

Grijs

Antiallergeen

Ja

Materiaal

Luxe Velvet stof

Formaat boxspring

140 x 200 , 160 x 200 , 180 x 200