Boxspring | SKYBEDD ® Oxybedd

Vanaf:  1.699,00

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Ontdek de revolutionaire slaapervaring met SKYBEDD® Oxybedd – jouw ticket naar dromenland. Dit is niet zomaar een bed; het is een innovatie in comfort en technologie die jouw slaap naar een hoger niveau tilt.

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag. Je bent moe, je lichaam schreeuwt om rust. Je stapt in je SKYBEDD® Oxybedd en voelt direct het verschil. De matras, vakkundig ontworpen met geavanceerde schuimtechnologie, past zich aan jouw lichaam aan, waardoor elke spier ondersteund wordt. Geen drukpunten, geen ongemak, alleen puur comfort.

Maar het SKYBEDD® Oxybedd is meer dan alleen comfort. Heb je ooit gedroomd van een bed dat je helpt sneller in slaap te vallen? Dankzij de ingebouwde slaaptechnologie, waaronder zachte, rustgevende geluiden en een subtiele temperatuurregeling, bevordert het Oxybedd een snellere, diepere slaap. Het reguleert je lichaamstemperatuur en creëert een ideale slaapomgeving, zodat je elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt.

En laten we het design niet vergeten. Het SKYBEDD® Oxybedd heeft een strakke, moderne uitstraling die bij elke slaapkamerinrichting past. Het minimalistische design is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel, met slimme opbergmogelijkheden voor je nachtelijke essentials.

Dus, ben je klaar voor een slaaptransformatie? Met het SKYBEDD® Oxybedd ervaar je niet alleen een comfortabele nachtrust, maar ook een verandering in je algehele welzijn. Bereid je voor op een energieker, gelukkiger en gezonder leven met een bed dat meer doet dan alleen slapen. Welkom in de toekomst van slapen. Welkom bij SKYBEDD® Oxybedd.

Product details

Wasbaar

Nee

Collectie

Skybedd

Kleur

Beige

Antiallergeen

Ja

Materiaal

Bouclé teddy stof

Formaat boxspring

140 x 200 , 160 x 200 , 180 x 200