Boxspring | SKYBEDD ® Naturabedd

Vanaf:  745,00

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Heb je ooit gedroomd van een bed dat niet alleen comfortabel is, maar ook nog eens vriendelijk voor Moeder Natuur? Nou, droom niet verder! Maak kennis met de SKYBEDD® Naturabedd – jouw nieuwe slaapmaatje voor elke nacht.

Waarom is de SKYBEDD® Naturabedd zo speciaal, vraag je je af? Ten eerste, het is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. We hebben het over biologisch katoen, duurzaam geoogste houtsoorten, en zelfs natuurlijke latex. Dat betekent geen chemische geurtjes of rare stoffen die je nachtrust verstoren. Puur natuur, puur comfort.

Maar wacht, er is meer! Dit bed past zich aan jou aan. Ja, je hoort het goed! Met een innovatief veersysteem dat zich vormt naar jouw lichaam, zorgt de Naturabedd voor optimale ondersteuning, waar en wanneer je dat nodig hebt. Of je nu een zij-, rug- of buikslaper bent, dit bed heeft je rug. Letterlijk.

En weet je wat echt cool is? De SKYBEDD® Naturabedd komt in een superhandige, milieuvriendelijke verpakking. Geen gigantische dozen of plastic verpakkingen – wij houden het simpel en duurzaam. Makkelijk te vervoeren, makkelijk in elkaar te zetten, en hey, je helpt de planeet!

Dus, ben je klaar om je slaapkamer te transformeren in een oase van comfort en duurzaamheid? De SKYBEDD® Naturabedd wacht op je. Slaap lekker, en nog belangrijker, slaap groen!

Product details

Wasbaar

Nee

Collectie

Dreamhouse , Skybedd

Kleur

Antraciet , Grijs

Antiallergeen

Ja

Materiaal

Luxe geweven stof , Stof

Formaat boxspring

140 x 200 , 160 x 200