Boxspring | SKYBEDD ® Duobedd

Vanaf:  2.699,00

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Het SKYBEDD ® Duobedd is niet zomaar een tweepersoonsbed. Het is een innovatieve oplossing die twee afzonderlijk verstelbare helften combineert in één stijlvol geheel. Stel je voor: jij geniet van een stevige ondersteuning terwijl je partner zich nestelt in een zachtere setting. Perfecte harmonie in één bed!

Maar het gaat niet alleen om comfort. Het SKYBEDD ® Duobedd is een toonbeeld van modern design. Het strakke, minimalistische uiterlijk past in elke slaapkamer en geeft een chique touch aan je interieur. En dankzij de hoogwaardige materialen en vakmanschap, weet je zeker dat je bed jarenlang mee zal gaan.

Elke helft van het SKYBEDD ® Duobedd heeft zijn eigen afstandsbediening. Met een simpele druk op de knop pas je de stand van je bed aan naar jouw voorkeur. Ideaal voor het lezen van een boek, het kijken van een film of gewoon om heerlijk te ontspannen na een lange dag.

En wat dacht je van de montage? Die is net zo stressvrij als het bed zelf. Je zet het SKYBEDD ® Duobedd snel en gemakkelijk in elkaar met de bijgeleverde handleiding. Geen ingewikkelde stappen of speciaal gereedschap nodig.

Dus waarom zou je genoegen nemen met een standaard tweepersoonsbed als je kunt kiezen voor het SKYBEDD ® Duobedd? Geniet van persoonlijk comfort, stijlvol design en een ongestoorde nachtrust, samen met je partner. Het SKYBEDD ® Duobedd, voor de perfecte nacht, elke nacht!

Product details

Wasbaar

Nee

Collectie

Skybedd

Kleur

Zwart

Antiallergeen

Ja

Materiaal

Vegan Leather

Formaat boxspring

140 x 200 , 160 x 200 , 180 x 200