Boxspring | SKYBEDD ® Bamboobedd

Vanaf:  2.699,00

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Het SKYBEDD ® Bamboobedd onderscheidt zich door het gebruik van bamboe, een van de meest duurzame en snelgroeiende natuurlijke materialen op aarde. Niet alleen is bamboe vriendelijk voor het milieu, het straalt ook een natuurlijke elegantie uit die moeiteloos past in elke slaapkamerinrichting. Het bamboe geeft het bed een frisse, luchtige uitstraling die je slaapkamer omtovert tot een serene rustplaats.

Maar het Bamboobedd is meer dan alleen een mooi gezicht. Het biedt ook een uitzonderlijk comfort. De matras, afgestemd op het bamboe frame, ondersteunt je lichaam perfect tijdens de nacht. Het materiaal is van nature ademend, wat helpt bij temperatuurregulatie en zorgt voor een koel, comfortabel gevoel, de hele nacht door.

Wat betreft duurzaamheid, het SKYBEDD ® Bamboobedd zet nieuwe normen. Bamboe is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook een verantwoorde keuze voor onze planeet. Door voor dit bed te kiezen, draag je bij aan een groenere toekomst.

En de installatie? Die is een fluitje van een cent. Het Bamboobedd is ontworpen met eenvoud en gebruiksgemak in gedachten. Je zet het bed snel en zonder gedoe in elkaar, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je nieuwe slaapparadijs.

Het SKYBEDD ® Bamboobedd is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan zowel comfort als duurzaamheid. Geef je slaapkamer een natuurlijke touch en geniet van een diepe, rustgevende slaap in jouw nieuwe bamboe oase. Welkom bij het Bamboobedd – waar stijl, comfort en duurzaamheid samenkomen.

Product details

Wasbaar

Nee

Collectie

Skybedd

Kleur

Antraciet

Antiallergeen

Ja

Materiaal

Gebreide Jacquard stof

Formaat boxspring

140 x 200 , 160 x 200 , 180 x 200