Show sidebar

Toont alle 3 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

1 persoons boxspring

Met een 1 persoons boxspring ervaar je het comfort dat een boxspring te bieden heeft, met een compact formaat. Dat is dan ook de reden dat je bij Boxspring Gekte verschillende eenpersoons boxsprings van 90×200 vindt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van een boxspring, zelfs als je op zoek bent naar een nieuw 1 persoons bed. In iedere kamer past daardoor een boxspring. Bekijk ons assortiment 1 persoons boxsprings.

Diverse soorten boxsprings

Bij Boxspring Gekte hebben we verschillende soorten 1 persoons boxsprings. Zo hebben we een standaard goedkope 1 persoons boxspring. Wat dit bed zo bijzonder maakt? Hij is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren! Zo is er altijd wel een kleur te vinden die in jouw slaapkamer past! Dit maakt het bed ook nog leuker voor in een kinderkamer. Bovendien zorgt het formaat van het eenpersoons bed dat het in veel verschillende kamers past, ongeacht het formaat van de kamer.

Buiten deze goedkope boxspring voor 1 persoon in alle verschillende kleuren, kun je bij ons ook terecht voor een 1 persoons boxspring met opbergruimte. Zo zorg je op een snelle manier voor meer opbergruimte op de kamer waar de boxspring komt te staan. Zeker voor een kinderkamer kan dit handig zijn. Deze vaak wat kleinere kamers kunnen wel wat extra opbergruimte gebruiken. Aangezien iedereen een bed nodig heeft, waarom deze twee factoren dan niet combineren tot een bed met opbergruimte? Bij Boxspring Gekte hebben we twee verschillende eenpersoons boxsprings met opbergruimte. Het grote verschil zit in het punt waar de scharnieren zitten. Bij de ene boxspring zitten deze aan de korte zijde bij het hoofdeinde en bij de ander aan de lange zijde. Dit heeft beide zo z’n voor- en nadelen. Het belangrijkste is om te kijken wat het beste bij de kamer past waar deze boxspring komt te staan. Ben je toch op zoek naar meer ruimte? Ook bij onze 2 persoons boxsprings vind je boxsprings met opbergruimte.

1 persoons boxspring kopen

Wil je een 1 persoons boxspring kopen? Voor een scherpe prijs vind je bij ons een goedkope boxspring voor 1 persoon die in eigenlijk ieder interieur wel past. Het kiezen voor een 1 persoons bed kan verschillende redenen hebben, van geen behoefte aan een tweepersoons bed tot aan het gebrek aan ruimte. En waarom zou je dan niet voor de luxe van een boxspring gaan in een compact formaat? Bestel eenvoudig en snel je 1 persoons boxspring bij Boxspring Gekte!

Shopping cart

close
Scroll To Top