Verschillende kleuren boxspring

Boxsprings zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan wit, zwart, grijs, beige, antraciet maar ook donkerblauw, geel, mintgroen, taupe en zilver. Bij Boxspring Gekte kunt u een boxspring kopen met uw kleur naar wens. Zo zijn de boxspring Kelt en Livorno verkrijgbaar in grijs, taupe/beige en antraciet. Veel van onze andere boxsprings zijn verkrijgbaar in antraciet/zwart. Dankzij deze kleuren zijn onze boxsprings in veel verschillende slaapkamerinterieurs in te passen. Meer over het combineren van een boxspring in bijvoorbeeld wit, zwart, grijs, beige en antraciet leest u op deze pagina. 

Witte boxspring

Een witte boxspring ziet u vaak terug bij luxe bedden. Een boxspring die wit is, past ideaal bij een slaapkamer met lichte muren. Maar ook wanneer u juist donkere muren of een donkere vloer heeft, kan een witte boxspring zorgen voor een mooi contrast. Een witte boxspring kopen is op dit moment nog niet mogelijk bij Boxspring Gekte. Wij hebben momenteel geen boxspring met witte kleur in ons assortiment. Bij ons vindt u boxsprings in het grijs, zwart, antraciet en taupe. Wel zijn wij altijd bezig om ons assortiment uit te breiden, houdt onze social media en website dus in de gaten voor witte boxsprings in de toekomst.

Boxspring grijs

Een boxspring grijs of antraciet wordt in vele verschillende slaapkamers gebruikt. Bij Boxspring Gekte hebben we de grijze boxsprings Kelt en Livorno. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit boxsprings die antraciet zijn. Een antraciete boxspring is de meest verkochte boxspring, terwijl de grijze boxspring in een flinke opmars bezig is. Het voordeel van onze grijze boxsprings is dat deze ook in grotere lengtematen te krijgen zijn zoals 210 of 220 centimeter. Een antraciete of grijze boxspring kopen doet u natuurlijk bij Boxspring Gekte!

Zwarte boxspring

Een zwarte boxspring is de beste keuze wanneer u voor een stoer en robuust model wilt gaan. Met een boxspring in het zwart maakt u een duidelijk statement in de slaapkamer. Het bed zal u uitnodigen om er heerlijk op neer te ploffen. Wij hebben antraciete/zwarte boxsprings in verschillende stijlen en maten. Dit zorgt ervoor dat er altijd voor u een model bij zit. Online uw zwarte boxspring kopen doet u bij Boxspring Gekte, bij ons vindt u alleen maar comfortabele bedden.

Boxspring beige

Een boxspring van beige kleur? Ga dan voor een van de boxsprings uit de Primaviera Deluxe collectie. De Kelt en Livorno zijn naast het grijs en antraciet/zwart ook te verkrijgen in het beige/taupe. Een beige boxspring heeft een warme uitstraling. Zeker in combinatie met een bijpassend dekbedovertrek geeft u uw slaapkamer een warm gevoel met een boxspring die beige is.

Bij Boxspring Gekte kunt u helaas niet terecht voor een witte boxspring maar een boxspring in het zwart, antraciet, grijs of beige vindt u wel in ons assortiment! Bekijk onze goedkope boxsprings of onze boxspring aanbiedingen voor een goedkoop bed of bekijk ons volledige assortiment.

Inspiratie op doen voor uw slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top